Serijal „Projekat“ – krađa beba u Srbiji

Posted on


autori: Ivan E. - Andreja B. 

beba-prst-

 Od rođenja, preko pravnog ubistva, do novog identiteta – III deo

piše: Ivan Miljković

Registar matične knjige rođenih
– U registru matične knjige rođenih za 1979. godinu naseljeno mesto Svilajnac, matično područje Svilajnac, na strani 104, redni br. 245, upisan Miljković Nenad, tekuci br. upisa 82, za godinu ’79, na strani 35 – RUBRIKA NAPOMENA PRAZNA, pod rednim brojem 246, upisan Miljković Ivan, rubrika napomena prazna ,konstatacije SMRTI NEMA Kod ostalih lica koja su preminula u rubrici napomena konstatacija smrti je upisana.

Više datuma navodne konstatacije smrti

– U Matičnoj službi SO Svilajnac, matičari i načelnici matične službe datume navodne konstatacije smrti upisuju proizvoljno, po njihovoj slobodnoj proceni, bez materijalnih dokaza, što dokazuje njihovu samovolju ,bahatost, osionost u opstrukciji i pokušaju obmane i zaštiti i prikrivanju prethodno izvršenih nedozvoljenih radnji tako  i postaju saučesnici direktni izvršioci novih najbrutalnijih krivičnih dela.
Prva konstatacija navodne smrti je datum 08.05.1979, konstatacija u MKR ,a upisala je tadašnja matičarka S. St..
Druga konstatacija NAVODNE smrti u knjizi državljana izvršena je 14.11.2003. godine sa datumom 02.07.1979. godine, matičarka je ponovo S. St..
Treća konstatacija datuma činjenice smrti u rešenju o poništenju JMBG-a  (0705979712923) i to datum navodne smrti 08.07.1979. godine, konstatuje R. Z..

Imenovani R.Z. rešenjem o brisanju državljanstva za Miljković Nenada opet konstatuje datum navodne smrti 08.05.1979. godine kao tačan datum, kako on kaze, time direktno vrsi pravno ubistvo i poništenje čina rođenja… Jedini tačan datum 08.05.1979. je upis u MKR sa punim imenom i prezimenom, tako da bezimena dokumenta ne priznajem jer su čisti falsifikati …

antrfile MKU

– U matičnoj službi SO Svilajnac ’79. Godine, radnica na izdavanju uverenja za zivotinje (stočnih pasoša) Milanka Netković, upisila je JMBG mom bratu blizancu i meni, a kasnije je napredovala u službi i postala referent za overe i tu dočekala penziju….
Imenovana Milanka Netković u svojoj izjavi od 17.11.2003 .godine br 204-1082 (izjava o JMBG, zavedena klasifikacionom oznakom za državljanstvo – 204) izjavljuje:

“1991. godine menjala matičara i da je u MKR pod tek.br. 82 upisala jmbg 0705979723923, jer se taj upis odnosio na Nenada Miljkovića, a bio je brat Miljkovic Ivanu i upisan je pod tekućim brojem 83, na istoj strani, greškom upisuje kod Nenada, a ustvari je bio određen Ivanu!!!“
– Pa sad vidite kome je bio određen , Nenadu ili Ivanu ili Ivanu i Nenadu….Lepo kaže bio mu je brat, sad na papiru nije jer ima novi identitet…..

Opet laž i obmana, dokaz njihovih kriminalnih radnji!

Milanka Netković  tvrdi da je JMBg određen Nenadu , Ivanu ili obratno 1991. godine…
R.Z. tvrdi da je JMBG određen 1994 .godine, sa izvodom iz MKR,  izdatog 1994. Godine, a na tom isto izvodu stoji zavodni opštinski pečat sa datumom 12.05.1999. i nekim sumnjivim brojem 32218.Na poleđini tog izvoda stoji overen upis  „u KD upisani nisu na rbr 7590 i 7591“.
Zvanični dokument o dodeli JMBG- a , obrazac MB-3, ne postoji ni u PS Svilajnac ni u matičnoj službi, tvrde da su imali drugu praksu za dodelu JMBG-a…
I sve da je tako, ovim silnim datumima bez pokrića dokazuju svoja izvršena krivična dela i ne zna se kome je zapravo određen JMBG, Ivanu ili Nenadu…. Prekršili su zakon o JMBG, koji je  stupio na snagu 01.01.1979. godine.. Po zakonu bili su dužni da odmah po upisu u MKR odrede JMBG..

Sve se svodi da od dvojice rođenih braće blizanaca, zbog statistike (da im se ne javi višak dece), vrše preklapanje i prave da je rođen jedan, jer Nenad dobija novi upis u MKR, u novom gradu i sa novim identitetom…
Verifikaciju napred navedenih krivičnih dela 2006. godine vrši sef OZUP-a, PU Jagodina D.N.,koji je navodno vrŠio kontrolu drŽavljanstva i jMBG-a, a u sklopu te njegove kontrole direktno vrŠi neviđeno krivično delo – otvara drugi primerak MKR ( voskirane knjige ) koja se čuva u PS Svilajnac.
Voskirana knjiga se jedino otvara po nalogu suda i jedino se u tu svrhu može koristiti…Što je još frapantnije, imenovani D.N. ostvarivŠi protivzakoniti uvid u voskiranu knjigu konstatuje neslaganje prvog i drugog primerka MKR….On ne postupa po službenoj dužnosti, a bio je zakonom obavezan… Verovatno nije smeo, jer bi na površinu isplivao novi identitet mog brata blizanca.
Još jedna frapantna činjenica u vezi brisanja državljanstva Miljković Nenadu – dana 29.05.2009. godine dobijam uverenje da je Nenad Miljković brisan iz knjige državljana (Br. uverenja 204-923/2009 -IV /01.) Tek ovde dokazuju kriminal teških razmera, a u uverenju tvrde da je Miljković Nenad brisan iz knjige državljana 02.07.1979. godine, po osnovu smrti, na osnovu izvoda iz MKU (bezimenog)  izdatog 04.12.2003. godine. 
Kako je ovo moguće? Ispada da su ’79. godine imali izvod iz MKU iz 2003. godine… Ovo tvrde 2009. Godine, a R.Z. donosi rešenje o brisanju državljanstva 09.02.2004. godine i koristi datum brisanja 08.05.1979. godine i time oduzima Nenadu Ustavom i Zakonom zagaranroovano pravo… Pravo na život….

TUZILASTVO I SUDSTVO

– Na osnovu prikupljenih materijalnih dokaza i povezivanjem svih karika u lancu organizovanog kriminala, 2003. godine podnosim krivičnu prijavu Specijalnom Tuzilastvu za organizovani kriminal.
Tadašnji zamenik Specijalnog tuzioca, Gospodin Dimitrije Popić, upućuje u nadležnost  Drugom OJT-u Beograd, ne odbacuje je ni kao neosnovanu ni kao zastarelu.
Od 2003. Do 2011. godine predmet je u Drugom OJT-u i biva kod raznih tužioca, istražnih sudija, sudijskih saradnika.. 2011. godine od strane sudije Drugog Osnovnog Suda u Beogradu, Snežane Ivković biva odbačen kao NEUREDAN… Nije odbačen zbog zastarelosti, jer zastarelosti nema…. Reč neuredan predmet u sudskoj praksi ne pistoji! Sudsko veće odbija žalbu i potvrđuju reči sudije Ivković, da je predmet „neuredan“ i to bez prava na žalbu višoj instanci… Ovo je dokaz da sudstvo i policija štite organizovani kriminal krađe beba.

antrfile dokazano

Grupe i udruzenja…

– Rad grupa i udruzenja ne priznajem. niti sam član istih, ne priznajem ni gatare, ni vracare, ni nadripisare, ni kvazi experte koji vode navodna udruženja i grupe i ne dozvoljavam da zastupaju moje interese, jer niko nema ni moje punomoćje, ni ovlašćenje da istupa sa predlozima i glupostima u vezi sa ovom materijom… Moje udruženje je moja mnogobrojna porodica i po nasem predmetu delujemo samostalno…

Radna grupa o kradji beba

– Radna grupa koja je formirana februara 2014. godine je totalna sramota i bruka za Srbiju…  U svom izveštaju unapred konstatuju „NAVODNO NESTALE BEBE“, čisto prejudiciranje i pokusaj da se ova tema zatvori, jer se dobro zna značenje reci ’navodno’….  Prvo pokušavaju da izbegnu odgovornost ljudskog faktora, drugo hoće da utvrđujui činjenicu smrti za svaki slučaj koji je pokrenut u Srbiji (u mom slucaju to im neće proći, jer činjenica smrti ne postoji…..)
I što je najstrašnije, hoće da isplate novac porodicama kojima su ukradena deca….Pa zar misle da sve mogu novcem rešiti? Očigledno je da država ima super profit od prodaje beba, pa ima i za porodice…. Meni novac ne treba, hoću zakon i pravdu… Istinu znam…

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s