Saopštenje za javnost

Slika Posted on


  • Ovim putem želim javno da saopštim da se ograđujem od delovanja svihvgrupa, grupica, udruženja,gatara, vracara, kvazieksperata, nadripisara, samoproklamovanih predstavnika i vođa, lažnih humanista i ostalih koji bez ovlašćenja i punomoćja istupaju u javnost i zastupaju kako oni kazu „interese svih porodica u Srbiji“.
    U vezi sa mojim slučajem krađe brata blizanca, a u ime cele moje mnogobrojne porodice istupam ja i zastupam naš jedini interes, zakon i pravdu.. Istinu znamo…
    Javno saopštavam da drzavni sekretar Ministarstva zdravlja  Berislav Vekić, vrši diskriminaciju nad porodicama koje nisu u grupama i udruženjima a kao dokaz za to navodim odgovor koji sam danas usmeno dobio iz kabineta sekretara Ministarstva zdravlja: „NEMATE LEGITIMNO PRAVO DA PRISUSTVUJETE SUTRAŠNJEM SASTANKU, JER MI PO PREPORUCI, VLADE SRBIJE, JEDINO KONTAKTIRAMO SA GRUPAMA I UDRŽENJIMA“.
  • To znači da je država dala legitimitet fantomskim grupama da predstavljaju sve porodice u Srbiji!
    Isplatom novčane nadoknade, odnosno odštete, država pokušava da zatvori slučajeve krađe beba, izbegne odgovornost ljudskog faktora i zaštiti lanac organizovanog kriminala i time pokazuje svoju nemoć i što je još opasnije –  pokazuje da je u interesu države da se bebe kradu i prodaju.

Odakle državi toliki novac za isplatu odšteta? Da li to onda znači da i država ima super profit od prodaje beba, ako već  ima novca za isplatu odšteta…
Taj prljavi novac mi ne treba, hoću zakon i pravdu, a ko je spreman da proda i sebe i svoje ukradeno dete, neka izvoli….! Od takvih se ograđujem i gnušam….
Što se tiče pisanja novog Zakona.. Mislim da je nepotrebno i suvišno tako nešto raditi!
Gde još postoji retroaktivno sprovođenje zakona….? To je čista glupost i kupovina vremena.
Prozivam državu da na sledeći, najlakši način reši slučajeve krađe beba:

1. Ukinuti najsramniju odluku u istoriji srpskog parlamentarizma iz 2011god ,koja je jos uvek na snazi a potopisala je tadasnja Presednica narodne skupstine slavica djukuc dejanovic…svi predmeti apsolutno zastareli.
2. Deblokirati rad sudstva.
3. Deblokirati rad policije (otvoriti baze podataka o JMBG).
4. Otvoriti voskirane knjige….

Ključ i katanac je u sudstvu i policiji, a posle toga konfiskovati protivpravno stečenu imovinsko-finansijsku dobit svakog iz lanca organizovanog kriminala.
Stop genocidu  od strane drzave…

Ivan Miljković, "Stop krađi beba u Srbiji"

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s