Krađa beba: Šefica odseka matične sluzbe So Savski Venac izigrava mrtvozornika

Sa strane Posted on


piše: Ivan Miljković

Vrhunac u falsifikovanju , fabrikovanju dokumentacije,vrsenju protivzakonitih upisa i donosenju nistavnih protivzakonitih resenja kao i izdavanju falsifikovane javne isprave o laziranoj smrti mog brata blizanca Miljkovic Nenada. U ranijim tekstovima u serijalu „projekat“ o kradji beba u Srbiji izneo sam dokaze da je moj brat blizanac ziv i da su vrsena mnogobrojna teska krivicna dela po zastitom sudstva i policije,ali ovakvo tesko krivicno delo od strane Milice Novakovic,sefice odseka maticne sluzbe So Savski Venac nije vidjeno u Srbiji u slucajevima kradje beba…Samo dokazuju moje tvrdnje da je ovaj vid organizovanog kriminala u sluzbi Drzave i da su nedodirljivi. Imenovana Milica Novakovic ,dana 19.06.2015 godine donosi protivzakonito,nistavno resenje broj XI-03-203.13-128/2015 u kome posle 36 godina vrsi protivzakonitu ispravku,protivzakonitog upisa konstatacije navodne smrti mog brata blizanca. U resenju navodi kako je na nesumniv nacin utvrdila da je upis u MKU za mog brata blizanca i protivzakonito upisuje njegovo ime.
Koju metodu utvrdjivanja je koristila? Da li je radila sa nama bracom blizancima DNK analizu,da li je vrsila eshumaciju,da li je radila DNK analizu sa zemnim ostacima koji ne postoje ili nekom drugom metodom? Verovatno je previdela prethodno izdatu dokumentaciju ili ima resenje Ministrstva zdravlja da radi kao mrtvozornik? Radi podsecanja navodim da ne postoji potvrda o smrti,ne postoji obdukcioni nalaz,ne postoji sprovodnica lesa,ne postoji naplata sahrane i kao osnovno ne postoji grobno mesto! Znaci nema smrti..Ne znam kako je utvrdila koji je pravi datum smrti jer u dokumentaciji postoje tri navodna datuma i to: 08.05.1979. , 02.07.1979.  i 08.07.1979….i izjava da je po necijoj izjavi upisana takva konstatacija. Jos veci apsurd u mnostvu krivicnih dela je upis drzavljanstva u maticnu knjigu umrlih i to Republike Srbije,posle 36 godina-previdela da je mom bratu blizancu obrisano drzavljanstvo i upis u MKR 09.02.2004 .godine resenjem broj 204-29/04-01 odeljenja za skupstinske i zajednicke poslove So Svilajnac. Cije drzavljanstvo upisuje i da li je maticna knjiga umrlih starija od maticne knjige rodjenih? Sledeci dokaz o fabrikovanju laziranja i falsifikovanja dokumentacije je taj da u MKU majka nije imala ni devojacko ni udato prezime 36 godina,odakle sad odjednom ispliva taj podatak koji upisuje Milica Novakovic!? Do pre mesec dana bili smo kolateralna steta,obican broj nekog upisa 2053 za 1979.godinu kao da zivimo u Ausvicu…cista arbitrarnost drzavnih organa.
U falsifikovanoj javnoj ispravi izvodu iz MKU izdatog uz navedeno resenje kljucni dokazi za moje napred navedene tvrdnje i izvrsene protivzakonite radnje:
Navedeni izvod nije zaveden pod brojem (izdat blanko na crno),datum izdavanja 10.07.2015.god,jedinstveni maticni broj gradjana  nije upisan a sto je jos bitnije da u rubrici „NAKNADNI UPIS I PRIBELESKE“  resenje nije upisano-nije pravosnazno jer je protivzakonito.

KOJA ELEMENTARNA NEPOGODA,VANREDNA SITUACIJA ILI VISA SILA U MESECU JUNU I JULU OVE GODINE ZADESILA SRBIJU I GRAD BEOGRAD?????
U spornom resenju imenovana Milica Novakovic po zakonu o maticnim knjigama a kako bi nas izbegla kao stranke u postupku i samostalno donela protivzakonito resenje navodi clan 26 zakona o maticnim knjigama koji glasi, citiram:“ Usled vise sile ili vanredne situacije,elementarne nepogode ili drugih slicnihrazloga pojedini podaci mogu biti upisani u maticne knjige,naknadni upis izvrsice se na osnovu resenja nadleznog organa.“
Odgovorno tvrdim da su navedena krivicna dela isplanirana i izvrsena pod zastotom sudstva i policije!

REPRESIJA,TORTURA I ZASTRASIVANJE OD STRANE POLICIJSKOG SLUZBENIKA!
Dvanaest punih godina obijam pragove drzavnih institucija kako bih ostvario svoja Ustavom i zakonom zagarantovana prava koja su nam uskracena ali ne doziveh ovakvu represiju,torturu i pokusaj zastrasivanja od strane policijskog sluzbenika (komandira PS Savski Venac),direktno stao u zastitu izvrsioca krivicnih dela a meni otvoreno pretio,omalovazavao,vredjao ugled i dostojanstvo!
Zar mi obicni gradjani moramo strahovati za svoju bezbednost i to od strane sluzbenih lica koja su u sluzbi naroda i zakona a ne u sluzbi kriminala. Pretnje su bile sledece: Da ce mi mater,da ce me izbrisati sa spiska zivih ako se ne povucem iz ove materije,da ce mi noge polomoti,da ce me strpati u ludnicu….i jos mnoge druge. Cak mi je postavljeno pitanje dokle sam spreman da idem u svemu ovome? Moj odgovor je naravno DA NE ODUSTAJEM  I IZ OVE PRICE SE NE POVLACIM NI PO CENU SVOG ZIVOTA!

NE LICITIRAM SA DRZAVOM- MOJ BRAT BLIZANAC NIJE NA PRODAJU

Sramni predlog zakona o kradji beba u Srbiji,tim predlogom zakona ciji je predlagac Ministarstvo pravde direktno se vrsi diskriminacija roditelja i srodnika kojima su clanovi porodica ukradeni iz porodilista pre 1970.godine
Najgora stvar u tom predlogu zakona je kako oni kazu „PRAVICNA NADOKNADA“ u iznosu do 10000 eura. Sta Drzava hoce time nadoknaditi???
Moj brat blizanac nije na prodaju,prodali ga po rodjenju,mnogo bi bilo da po drugi put u zivotu izadje na trziste! Ne licitiram sa Drzavom, istini znam i hocu zakon i pravdu,punu krivicnu odgovornost svakog iz lanca organizovanog kriminala.
Zasto drzava izbegava krivicnu odgovornost,na osnovu cega ce utvrdjivati cinjenice smrti…
Drzavi jedini cilj sahranjivanje istine.
Da li to znaci da ova Drzava ima ogroman profit od kradje beba kada ima za rashod tolika novcana sredstva i poseban budzet za isplatu te pravicne nadoknade??????

Iza svake napisane i izgovorene reci stojim punom materijalnom.moralnom i krivicnom odgovornoscu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s